Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” πραγματοποίησε η βουλευτής Κατερίνα με τους οποίους συζήτησε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μετά την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης από το ΑΣΕΠ.

Εργαζόμενοι του προγράμματος εδώ και 20 χρόνια εμφανίζονται να είναι εκτός λίστας επιτυχόντων. Εργαζόμενοι που επί χρόνια έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό σε μια κοινωνική δομή, η οποία έχει αγκαλιάσει και φροντίζει πολλές χιλιάδες ηλικιωμένων και όχι μόνο. Πρόκειται για ανθρώπινο δυναμικό που με την πολύχρονη εμπειρία του είναι πλέον απόλυτα εξειδικευμένο με ιδιαίτερες γνώσεις και τόσο με τους εξυπηρετούμενους όσο και με τους συνεργαζόμενους φορείς (νοσοκομεία, κρατικούς φορείς, φαρμακεία κ.λπ.) 

Ο συνολικός αριθμός των ήδη εργαζομένων που εμφανίζονται εκτός λίστας επιτυχόντων πανελλαδικά είναι αρκετά μικρός, περίπου 200.

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει να μην αφήσει στην και την ανασφάλεια το εξειδικευμένο προσωπικό του “Βοήθεια στο σπίτι ” και να μην υποβαθμιστούν οι υπηρεσίες του σημαντικού αυτού κοινωνικού προγράμματος λόγω της απώλειας έμπειρου προσωπικού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση