Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ   Κατερίνα Παπανάτσιου συναντήθηκε την Τρίτη 26- 7-2022 με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και την πρόεδρο Θάλεια Στάχτου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο και της συζήτησης του νέου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπεριλαμβάνεται η έλλειψη προσωπικού και οι διαφορετικές συμβάσεις με τις οποίες εργάζονται οι υπάλληλοι. Επιπλέον τα μέσα ατομικής προστασίας για τους εργαζόμενους είτε δεν δίνονται από το Δήμο είτε είναι πολύ κακής ποιότητας, με τα υλικά να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Παράλληλα σημείωσαν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει επιτέλους ποιες ειδικότητες θα δικαιούνται το ανθυγιεινό επίδομα και ζήτησαν την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη και της εισφοράς αλληλεγγύης.

Η κ. Παπανάτσιου από την πλευρά της ευχαρίστησε το ΔΣ των ΟΤΑ Μαγνησίας για την ενημέρωση και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρόκειται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για την επόμενη μέρα το οποίο πιστεύει ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των εργαζομένων στους Δήμους και στον δημόσιο τομέα γενικότερα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες επιτυχίες για τον ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/LlGvdS5jzx -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το #κρουαζιερόπλοιο «NORWEGIAN JADE» #κρουαζιερόπλοιο - https://t.co/0pRQrWVMOd -

  • Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16 #ΠαγκόσμιοΠρωτάθλημαΥδατοσφαίρισης - https://t.co/l3r4QWO283 -

"Αλιεύοντας" την είδηση