Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνάντηση Γ. Καλτσογιάννη με την διευθύντρια του ΟΑΕΔ
Συνάντηση Γ. Καλτσογιάννη με την διευθύντρια του ΟΑΕΔ

Συνάντηση Γ. Καλτσογιάννη με την διευθύντρια του ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας μόνο από την τόνωση της ιδιωτικής οικονομίας

με την διευθύντρια του ΟΑΕΔ Μαρία Κοντογιάννη πραγματοποίησε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος , όπου συζητήθηκαν οι δράσεις του φορέα για την επανένταξη των ανέργων στην εργασίας, η εξέλιξη της ανεργίας τα τελευταία χρόνια και ποιες είναι οι προοπτικές για την δημιουργία θέσεων εργασίας.

Στη η διευθύντρια του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε στα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη τόσο για τους ανέργους όσο και για τις επιχειρήσεις, το σχεδιασμό που υπάρχει για το επόμενο διάστημα, ενώ παρουσίασε και την καθημερινή ροή των ανέργων στις του ΟΑΕΔ, αλλά και τις συμβουλές που παρέχονται από τους αρμόδιους.

Ο κ. υπογράμμισε πως το πρώτο και βασικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει με όλες της δυνάμεις η Ν.Δ., μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα είναι η ανεργία. Ειδικά στη Μαγνησία η ανεργία έχει εξελιχθεί σε μια μάστιγα. Δύσκολα θα βρεθεί σπίτι χωρίς άνεργο γονιό ή παιδί και στον ΟΑΕΔ καθημερινά καταγράφονται περιπτώσεις συμπολιτών μας που αναζητούν μια εργασία ή μια βοήθεια για να ενταχθούν ξανά στην εργασίας. Η τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ με το προσωπικό της προσπαθεί σε αντίξοες συνθήκες να προσφέρει την απαιτούμενη βοήθεια, να εξυπηρετήσει τους απελπισμένους πολίτες και να τους δώσει μια κατεύθυνση προωθώντας άμεσα όσα προγράμματα προκηρύσσονται.

Ο κ. Καλτσογιάννης πρόσθεσε πως υπάρχουν οι νέοι άνεργοι, οι , οι 50αρηδες και οι 55αρηδες που προσπαθούν να βρουν εργασία ακόμη και για τα ένσημα, αλλά αδυνατούν. Η λύση για δημιουργία θέσεων εργασίας είναι η ενδυνάμωση της ιδιωτικής οικονομίας, από την οποία δυστυχώς και προέκυψαν το 1.000.000 ανέργων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Και η σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκε ανίκανη να τονώσει την ιδιωτική οικονομία. Μόνο η Ν.Δ. και ο Κυριάκος έχουν ένα συγκροτημένο σχέδιο ανάταξης της οικονομίας. Και αυτό το σχέδιο θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση