Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνάντηση εργασίας ΟΕΒΕΜ- ΣΒΘΚΕ
Συνάντηση εργασίας ΟΕΒΕΜ- ΣΒΘΚΕ

Συνάντηση εργασίας ΟΕΒΕΜ- ΣΒΘΚΕ

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος συνάντηση εργασίας μεταξύ των εκπροσώπων των Διοικήσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων ς (Μ) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος ().

Εκ μέρους της Μ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Τρύφων Πλαστάρα στη συνάντηση συμμετείχαν η εν. ραμματέας Δ.Σ. κα Δ. Καναβιτσά, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Αθ. Μόσχος, ο Έφορος Καινοτομίας & Προγραμμάτων κ. Ι. Γρηγορίου, και ο Επιστημονικός Συνεργάτης κ. Ι. Φλιτρής, ενώ τον εκπροσώπησαν η του Δ.Σ. κα Ελ. Κολιοπούλου και η Γενική Διευθύντρια κα Φρ. Δαγλαρίδου.

Σε ένα ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων, οι δραστηριότητες και οι θέσεις των δύο οργανισμών, ζητήματα που αφορούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον λειτουργίας των επιχειρήσεων, η αναγκαιότητα αναβάθμισης των υποδομών της περιοχής, ενώ τέλος, έγινε λόγος και για την πορεία της Πρωτοβουλίας «Κίνημα Πολιτών. Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», στο οποίο συμμετέχει και ο Σύνδεσμος.

Η ανταλλαγή απόψεων έκλεισε με την καταφατική δέσμευση των δύο φορέων για τη δημιουργία ενός μόνιμου διαύλου ς για θέματα κοινού ενδιαφέροντος επ' ωφελεία των επιχειρήσεων και της τοπικής ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση