Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνάντηση Αθανάσιου Λιούπη με εκπροσώπους των Λιμενικών
Συνάντηση Αθανάσιου Λιούπη με εκπροσώπους των Λιμενικών

Συνάντηση Αθανάσιου Λιούπη με εκπροσώπους των Λιμενικών

 

Τ προβλήματα που απασχολούν τους λιμενικούς συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής  της έας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) και της τοπικής Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Θεσσαλίας--Β. Σποράδων.

Κυρίαρχα ζητήματα που τέθηκαν ήταν η ανάγκη για την ενίσχυση σε προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενόψει των νέων και περισσοτέρων δραστηριοτήτων με περισσότερα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τις , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη στελέχωση οι και κυρίως η Αλόννησος, το του λιμενικού σταθμού Τρικερίου, όπως και τη στελέχωση του Αγ. Ιωάννη στο Πήλιο.

Μεταξύ άλλων, οι λιμενικοί αναφέρθηκαν στο ζήτημα του μισθολογίου τους, το αυξημένο κόστος ς των στελεχών, ιδιαίτερα στις νησιωτικές περιοχές, ενώ ζήτησαν τη Ακαδημίας Λιμενικού Σώματος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των στελεχών του.

Ο κ. Λιούπης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των λιμενικών στον αρμόδιο υπουργό και σημείωσε πως θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες για την επίλυση όλων των προβλημάτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Παναγιώτης Τσιάνος, ο γενικός γραμματέας της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Αλέξανδρος Δροσόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΛΣ Θεσσαλίας--Β. Σποράδων  Φίλιππος Ραγάζος και ο γενικός γραμματέας  Απόστολος Τριαντάρης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση