Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας: Να αποσυρθεί το Ν/Σ για τις διαδηλώσεις- συγκεντρώσεις
Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας: Να αποσυρθεί το Ν/Σ για τις διαδηλώσεις- συγκεντρώσεις

Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας: Να αποσυρθεί το Ν/Σ για τις διαδηλώσεις- συγκεντρώσεις

Ο Συνταξιούχων Δημοσίου    μαζί με όλους τους άλλους συλλόγους συνταξιούχων αλλά και όλης της ς, απαιτούν να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις, που αποτελεί συνέχεια του νόμου για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία.

“Οι συγκεντρώσεις και οι διαδηλώσεις είναι για το συνταξιουχικό  κίνημα το όπλο για να διεκδικούμε, όσα μας έχουν αφαιρέσει ια μέχρι τώρα και όσα έχουμε κερδίσει με και αίμα. Μας ζητάνε τώρα να αρκεστούμε στα ψίχουλα και να κλειστούμε στα α μας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Θα δώσουμε την μάχη, έστω και το κατακαλόκαιρο, πλάι στα μας, στο εργατικό κίνημα, ενάντια στο νομοσχέδιο.

Το φτηνό  επιχείρημα της κυβέρνησης ότι  «μπαίνει τάξη στην του λαού», είναι άθλιο προπέτασμα καπνού. Θέλει  να διχάσει, να αποπροσανατολίσει  το λαό απέναντι στο στόχο, να σταματήσει κάθε λαϊκή διαμαρτυρία ενάντια στην ανεργία τις άθλιες συνθήκες εργασίας το εξαντλητικό ωράριο εργασίας, την υποβάθμιση του τος, για να μπορούν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι να κερδίζουν ανενόχλητοι όλο και περισσότερα.

Δεν θα το επιτρέψουμε. Το δικαίωμα να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε δεν το διαπραγματευόμαστε.

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις – συγκεντρώσεις”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση