Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συλλήψεις για το εργατικό ατύχημα στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου
Συλλήψεις για το εργατικό ατύχημα στην Β’ ΒΙΠΕ  Βόλου

Συλλήψεις για το εργατικό ατύχημα στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου

Ο οδηγός του υ, ηλικίς 27 ετών κι ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου ηλικίας 41 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. ενώ αναζητείται ο 48χρονος ιδιοκτήτης του χώρου του λατομείου στη Β' ΒΙΠΕ όπου  “έσκασε” ο σωλήνας  του βυτιοφόρου με πίσσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ερ, ο ένας εξ' αυτών σοβαρά.

Οι δύο ερ  που τραυματίστηκαν βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου έσκασε ο σωλήνας, με αποτέλεσμα, ο ένας εξ' αυτών να υποστεί εγκαύματα στα χέρια και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο , ενώ ο δεύτερος  54χρονος αλλοδαπός υπέστη εγκαύματα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Δικογραφία για το εργατικό ατύχημα

Eν τω μεταξύ, δικογραφία σχηματίζει το Αστυνομικό Τμήμα για το εργατικό ατύχημα που έγινε χθες το απόγευμα σε λατομείο της Β' Βιομηχανικής Περιοχής υ, με απολογισμό  τον τραυματισμό δύο εργαζόμενων, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, ενώ ο 41χρονος ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου και ο 27χρονος οδηγός, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Αστυνομία αναμένει έκθεση των επιθεωρητών εργασίας, από την οποία αν διαπιστωθεί παράλειψη ή αποδίδονται ευθύνες, είναι πιθανόν η Εισαγγελία να διατάξει προκαταρκτική εξέταση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση