Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συγκέντρωση συμπαράστασης στους  απεργούς του ΟΤΕ
Συγκέντρωση συμπαράστασης  στους  απεργούς του ΟΤΕ

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους  απεργούς του ΟΤΕ

Κάλεσμα συάστασης στους εργαζόμενους-απεργούς του την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα στη συγκέντρωση συάστασης, έξω από το κεντρικό κατάστημα του στον Βόλο,  κάνει το ΕΚΒ.

Σε ανακοίνωσή   του αναφέρεται: “Εδώ και πολλές μέρες, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, δίνουν μια κρίσιμη και γενναία απεργιακή μάχη ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει σε απολύσεις, μετά τη λήξη της Συλλογικής τους Σύμβασης, αρνούμενη την υπογραφή νέας, υλοποιώντας, μάλιστα, μέσα στις γιορτές το αντεργατικό σχέδιό της.

Στον αγώνα τους αυτόν πρέπει ΟΛΟΙ μας να τους συμπαρασταθούμε και να βρεθούμε κοντά τους, στέλνοντας το μήνυμα ότι όχι μόνο δεν είναι μόνοι, αλλά και ότι ο αγώνας τους είναι και δικός μας αυριανός αγώνας, απέναντι σε οποιαδήποτε εργοδοτική αυθαιρεσία.

Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να παραβρεθείτε την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα στη συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στον Βόλο.”

Ο Σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους του ομού ς

Ο Σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους του Νομού ς, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ .

Καταγγέλουμε την των 5 υπαλλήλων-συνδικαλιστών του ΟΤΕ με σκοπό την λήξη της απεργίας με εκφοβισμό και .

Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους που σε δύσκολες συνθήκες αντιστέκονται και παλεύουν για τα αυτονόητα. Για υπογραφή τριετούς συλλογικής σύμβασης ώστε να διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς (και όχι μισθούς πείνας), για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

Η αλληλεγγύη όλων μας στην απεργία είναι η καλύτερη απάντηση στην εργοδοτική και κρατική .

"Αλιεύοντας" την είδηση