Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συγκέντρωση συμπαράστασης στους  απεργούς του ΟΤΕ
Συγκέντρωση συμπαράστασης  στους  απεργούς του ΟΤΕ

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους  απεργούς του ΟΤΕ

Κάλεσμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους-απεργούς του ΟΤΕ την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα στη συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από το κεντρικό του ΟΤΕ στον Βόλο,  κάνει το .

Σε ανακοίνωσή   του αναφέρεται: “Εδώ και πολλές μέρες, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, δίνουν μια κρίσιμη και γενναία απεργιακή μάχη ενάντια στην απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει σε , μετά τη λήξη της Συλλογικής τους Σύμβασης, αρνούμενη την υπογραφή νέας, υλοποιώντας, μάλιστα, μέσα στις το αντεργατικό σχέδιό της.

Στον αγώνα τους αυτόν πρέπει ΟΛΟΙ μας να τους συμπαρασταθούμε και να βρεθούμε κοντά τους, στέλνοντας το μήνυμα ότι όχι μόνο δεν είναι μόνοι, αλλά και ότι ο τους είναι και δικός μας αυριανός , απέναντι σε οποιαδήποτε εργοδοτική αυθαιρεσία.

Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να παραβρεθείτε την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα στη συγκέντρωση συμπαράστασης, έξω από το κεντρικό του ΟΤΕ στον Βόλο.”

Ο Σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Μαγνησίας

Ο Σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Μαγνησίας, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ .

Καταγγέλουμε την των 5 υπαλλήλων-συνδικαλιστών του ΟΤΕ με σκοπό την λήξη της απεργίας με εκφοβισμό και τρομοκρατία.

Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους που σε δύσκολες συνθήκες αντιστέκονται και παλεύουν για τα αυτονόητα. ια υπογραφή τριετούς συλλογικής σύμβασης ώστε να διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς (και όχι μισθούς πείνας), για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.

Η όλων μας στην απεργία είναι η καλύτερη απάντηση στην εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση