Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στους δρόμους οι συνταξιούχοι στις γιορτές
Στους δρόμους οι συνταξιούχοι  στις γιορτές

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι στις γιορτές

Στο δρόμο θα βρεθούν τις οι ,όπως τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί στο , ενώ απηύθυναν κάλεσμα συσπείρωσης των συνταξιούχων , προκειμένου να αντικρούσουν τις πολιτικές σε βάρος τους και κάλεσμα στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Μαγνησίας Γ. Ρούσσας τόνισε την ανάγκη οι να συσπειρωθούν κι όπως είπε «είχαμε προειδοποιήσει ότι δε θα δεχτούμε περικοπές και προσπαθούμε να συσπειρωθούμε πανελλαδικά. Το ζητούμενο είναι ότι με την ψήφιση του προϋπολογισμού, όλους μα περιμένουν δυσβάσταχτα μέτρα. Εμείς λέμε κάτω τα χέρια από τη μείωση συντάξεων και να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί Νόμοι».

Ο κ. Ρούσσας ανακοίνωσε ότι πανελλαδικά έχουν προγραμματιστεί τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις, η πρώτη στην στις , η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα, όπου θα συμμετέχουν συνταξιούχοι από την Β. Ελλάδα και την Κεντρική (και ο Βόλος) και στις 17 του μήνα στην Αθήνα, όπου θα συμμετέχουν συνταξιούχοι από την υπόλοιπη χώρα. Από το Βόλο θα αναχωρήσουν στις 16 του μήνα στις 8 το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου προκειμένου οι συνταξιούχοι να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του ο γεν. γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων Τσιμέντων Βόλου Παναγής Μακαρίτης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εξοντώσει τους συνταξιούχους και κάλεσε όλους σε συσπείρωση, ενώ και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΝΑΤ Απ. Λαμπαδάρης με τη σειρά του, τόνισε ότι οι θα βρουν στους δρόμους τους συνταξιούχους καθώς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τείνει με τις πολιτικές της να αφανίσει εργαζόμε και συνταξιούχους. Όπως είπε «όλοι οι συνταξιούχοι θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Έρχονται μειώσεις. Άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι κι άλλα ψηφίζουν το βράδυ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση