Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στους δρόμους οι συνταξιούχοι στις γιορτές
Στους δρόμους οι συνταξιούχοι  στις γιορτές

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι στις γιορτές

Στο δρόμο θα βρεθούν τις γιορτές οι συνταξιούχοι,όπως τόνισαν σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί στο , ενώ απηύθυναν κάλεσμα συσπείρωσης των συνταξιούχων , προκειμένου να αντικρούσουν τις πολιτικές σε βάρος τους και κάλεσμα στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας . Ρούσσας τόνισε την ανάγκη οι συνταξιούχοι να συσπειρωθούν κι όπως είπε «είχαμε προειδοποιήσει ότι δε θα δεχτούμε περικοπές και προσπαθούμε να συσπειρωθούμε πανελλαδικά. Το ζητούμενο είναι ότι με την ψήφιση του προϋπολογισμού, όλους μα περιμένουν δυσβάσταχτα μέτρα. Εμείς λέμε κάτω τα χέρια από τη και να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί Νόμοι».

Ο κ. Ρούσσας ανακοίνωσε ότι πανελλαδικά έχουν προγραμματιστεί τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις, η πρώτη στην Κρήτη στις , η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα, όπου θα συμμετέχουν συνταξιούχοι από την Β. και την Κεντρική (και ο ) και στις 17 του μήνα στην Αθήνα, όπου θα συμμετέχουν συνταξιούχοι από την υπόλοιπη χώρα. Από το Βόλο θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 16 του μήνα στις 8 το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου προκειμένου οι συνταξιούχοι να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του ο γεν. γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων Τσιμέντων Βόλου Παναγής Μακαρίτης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εξοντώσει τους συνταξιούχους και κάλεσε όλους σε συσπείρωση, ενώ και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΝΑΤ Απ. Λαμπαδάρης με τη σειρά του, τόνισε ότι οι γιορτές θα βρουν στους δρόμους τους συνταξιούχους καθώς η ΣΥΡΙΖΑ – τείνει με τις πολιτικές της να αφανίσει εργαζόμενους και συνταξιούχους. Όπως είπε «όλοι οι συνταξιούχοι θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Έρχονται μειώσεις. Άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι κι άλλα ψηφίζουν το βράδυ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση