Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στον «αέρα» διαγωνισμοί των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων λόγω αποχής των εργοληπτών
Στον «αέρα» διαγωνισμοί των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων λόγω αποχής των εργοληπτών

Στον «αέρα» διαγωνισμοί των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων λόγω αποχής των εργοληπτών

Επισημαίνεται ότι ανάλογη ήταν η εξέλιξη και σε άλλους δύο διαγωνισμούς της Περιφέρειας στη Μαγνησία που διενεργήθηκαν τον τελευταίο μήνα και αφορούν στην βελτίωση και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του νομού. Πρόκειται για τους εξής διαγωνισμούς έργων:

-«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – (ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016)» προϋπολογισμού 400.000€, με το διαγωνισμό να προγραμματίζεται να επαναληφθεί στις 6/4/2016, δεδομένου ότι ουδείς κατέθεσε προσφορά στις 1/3/2016 που διενεργήθηκε.

-«ΑΠΟΚΣΤΑΣΗ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑΥΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΙΣΣΟ» προϋπολογισμού 196.800€, με άγονη την αρχική δημοπρασία που διενεργήθηκε στις 15/3/2016, οι οποίοι και δεν διεξήχθησαν για τους παραπάνω λόγους

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στη συμβασιοποίηση και υλοποίηση των έργων, μιας και ανάλογες δίνουν τη δυνατότητα στην να προβαίνει στην εκτέλεση εργασιών βελτίωσης και αποκατάστασης των βλαβών του οδικού δικτύου του Νομού.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων αναφέρει ότι «οι δύσκολες και χρονίζουσες γραφειοκρατικές διαδικασίες, η αναβολή των διαδικασιών και η υποχρηματοδότηση, αποτελούν καθημερινά φαινόμενα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, πέραν της σημαντικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών σε ανθρώπινο δυναμικό. Παρ'όλα αυτά συνεχίζουμε, με την καταλυτική συμβολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, να παράγουμε έργο προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση