Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στο Βόλο σήμερα και αύριο το Freelance Campus Bus
Στο Βόλο σήμερα και αύριο το Freelance Campus Bus

Στο Βόλο σήμερα και αύριο το Freelance Campus Bus

 Στο Βόλο  βρίσκεται σήμερα και αύριο  το Freelance Campus Bus  προκειμένου να ενημερώσει για τα διαδικτυακά που θα επιτρέψουν σε ανέργους, μετανάστες  να μπουν στο χώρο της εναλλακτικής εργασίας και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Το Freelance Campus Bus έχει επισκεφθεί ήδη περισσότερες  από 13 και σύμφωνα με τον  εκπαιδευτή   Σταύρο  Μεσσήνη , το ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, είναι ειδικά διαμορφωμένο σε αίθουσα και διαθέτει όλη την τεχνολογία για την διεξαγωγή σεμιναρίων εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας (π.χ Upwork, Freelancing κ.λπ.)

Τα μαθήματα διαρκούν δύο ημέρες, είναι ν και πραγματοποιούνται εντός του υ που έχει διαμορφωθεί ως τάξη για να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

« Τα σεμινάρια αφορούν μετανάστες ή ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεν υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας στη χώρα. Τους δείχνουμε λοιπόν τα , πως μπορούν μέσα από κάποιες να απασχοληθούν σε αγορές του εξωτερικού, ζώντας στην Ελλάδα».

Οι υπηρεσίες που ζητούν οι εργοδότες είναι όλες απομακρυσμένες, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη και αφορούν projects μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κ.λπ.

Το Campus Bus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να φτιάχνουν ένα δυνατό προφίλ, να κλείνουν projects στις πλατφόρμες, να τα υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές και να είναι ασφαλείς ώστε να αυξήσουν τη ζήτησή τους συνεπώς και το εισόδημά τους.

Ο κ. Μεσσήνης επισήμανε ότι το ενδιαφέρον σε όλες τις που επισκέφθηκε το CampusBus είναι μεγάλο καθώς γεμίζει σε κάθε διήμερο . Οι εκπαιδευτές είναι ξένοι από το , από το Αφγανιστάν, το Κονγκό για να μπορούν να επικοινωνήσουν με τους μετανάστες  στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση