Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής Βόλου οι μικροπωλητές  ειδών ένδυσης και υπόδησης λαϊκών αγορών
Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής Βόλου οι μικροπωλητές  ειδών ένδυσης και υπόδησης λαϊκών αγορών

Στο στόχαστρο της δημοτικής αρχής Βόλου οι μικροπωλητές  ειδών ένδυσης και υπόδησης λαϊκών αγορών

Kατά των μικροπωλητών  ειδών ένδυσης και υπόδησης λαϊκών αγορών  στράφηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχ.  Μπέος, δεδομένου ότι αυτοί εξύβρισαν και προπηλάκισαν  υπαλλήλους, αρνούμενοι να αποχωρήσουν, κατά τον έλεγχο που έγινε από κλιμάκιο αποτελούμενο από τη Δημοτική Αστυνομία, την Ελληνική Αστυνομία και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου του Δήμου για το αν έχουν νόμιμη άδεια.

Μετά το περιστατικό ο Δήμος Βόλου εξέδωσε  ανακοίνωση  στην οποία -μεταξύ άλλων -αναφέρει:  “η απαράδεκτη κατάσταση με την παράλογη και παράνομη απαίτηση μιας σημαντικής μερίδας εμπόρων ειδών ένδυσης και υπόδησης στις λαϊκές αγορές του Βόλου να διαθέτουν τα προϊόντα τους χωρίς νόμιμη άδεια, την οποία δεν μπορούν να λάβουν, καθώς έχουν οφειλές που κυμαίνονται από 1.000 έως και 10.000 ευρώ, αν και τους έχει δοθεί η ευκαιρία ευνοϊκής ρύθμισης τους, συνεχίζεται.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο αποτελούμενο από την Δημοτική Αστυνομία, την Ελληνική Αστυνομία και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου του Δήμου, διαπιστώθηκε ότι οι μισοί από τους εκατό, περίπου, πωλητές δεν είχαν άδεια και τους υποδείχθηκε να αποχωρήσουν.

Αντί όμως να συμμορφωθούν άρχισαν να φωνασκούν και να υβρίζουν, προπηλακίζοντας τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Εμπορίου, αρνούμενοι να αποχωρήσουν, παρεμποδίζοντας ακόμα και τους αστυνομικούς να εισέλθουν για έλεγχο στον χώρο.

Αμέσως ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  Τάσο Μπατζιάκα ο δήμαρχος Βόλου , που πλέον μελετά το ενδεχόμενο από την επόμενη Παρασκευή, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση στη νομιμότητα από μέρους των πωλητών,  να προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών ένδυσης και υπόδησης”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο τρόμος επιστρέφει στη Γαλλία - https://t.co/IqzL7txw5d -

  • Υβριδικό lockdown στη μισή χώρα - https://t.co/hXsj7ilSZf -

  • Πιστώνονται αύριο οι πρώτες προκαταβολές ύψους 24 εκατ. ευρώ σε αγροκτηνοτρόφους της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από… - https://t.co/zAa6ALgLUk -

"Αλιεύοντας" την είδηση