Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στο “κενό” η μεσολάβηση για την ΙΜΑΣ
Στο “κενό”  η μεσολάβηση για την ΙΜΑΣ

Στο “κενό” η μεσολάβηση για την ΙΜΑΣ

Θ δοθεί μια τελευταία ευκαιρία

Άκαρπη απέβη η σημερινή της εργοδοσίας της και του Σωματείου Εργαζομένων, ενώπιον του μεσολαβητή και οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να βρουν λύση, σε μια τελευταία που πρόκειται να γίνει πιθανόν την Πέμπτη.

Στη συνάντηση που έγινε ενώπιον του μεσολαβητή, οι προτάσεις της εταιρίας ήταν λίγο βελτιωμένες, σε σχέση με την τριμερή που είχε γίνει στο υπουργείο Εργασίας, σε σχέση με το οικονομικό θέμα και τη διευθέτηση εργασίας, αλλά και πάλι, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ίκος Μπουρούς, η απόσταση μεταξύ των δύο πλν είναι μεγάλη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου είπε ότι στη σημερινή συνάντηση έγινε μικρή σύγκλιση, αλλά όχι επί της ουσίας, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση που θέτουν οι για να βρεθεί λύση είναι να ανακληθούν οι τέσσερις , κάτι όμως που δεν δέχεται η εταιρία.

Βλέποντας ότι δεν διαφαίνεται λύση, ο μεσολαβητής πρότεινε στις δύο πλευρές να τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία να βρουν συμβιβαστική λύση σε μια νέα συνάντηση που πιθανολογείται να γίνει την Πέμπτη, ώστε την Παρασκευή, που θα γίνει η γενική συνέλευση των εργαζομένων, να ενημερωθούν από το Σωματείο για τις εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται και την τρέχουσα εβδομάδα οι των εργαζομένων, με τρίωρες στάσεις εργασίας ανά βάρδια αν και η διεύθυνση του εργοστασίου εξακολουθεί να τους χρεώνει με κανονική .

"Αλιεύοντας" την είδηση