Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στηρίζει το αγγελιόσημο η αντιπολίτευση
Στηρίζει το αγγελιόσημο η αντιπολίτευση

Στηρίζει το αγγελιόσημο η αντιπολίτευση

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις και η που είχαν τη Δευτέρα και την Τετάρτη ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), Δημήτρης Κουμπιάς και Γιώργος Σαββίδης, με τους πολιτικούς αρχηγούς Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Φώφη Γεννηματά, Σταύρο Θεοδωράκη, Δημήτρη Κουτσούμπα, Πάνο Καμμένο και Βασίλη Λεβέντη.

Όλοι -και με δημόσιες ανακοινώσεις τους-, τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης του αγγελιόσημου ως “οιονεί εργοδοτική εισφορά”, σύμφωνα με την απόφαση του Σ.τ.Ε. υπέρ της διατήρησης και διασφάλισης του ασφαλιστικού Ταμείου . Και συμφώνησαν ότι θα είναι δυσβάσταχτο το βάρος για το Δημόσιο, αφού θα προκύψει αναλογιστικό έλλειμμα ύψους 1,7 δισ. .

Υποστήριξαν ότι θα είναι πλήγμα για τη δημοκρατία και την ελεύθερη και ανεξάρτητη Ενημέρωση του λαού μας, τυχόν πτωχοποίηση και εξαθλίωση των εργαζομένων του κλάδου.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν για την επέκταση του αγγελιόσημου στο διαδίκτυο και την ασφάλιση των εργαζομένων στα portals.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού, του και των ΑΝ-ΕΛ σε σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με το Προεδρείο της ΠΟΕΣΥ και προέδρους Ενώσεων Συντακτών, τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης του αγγελιόσημου, της υπεράσπισης των Ταμείων και προσφέρθηκαν να συντάξουν σ/ για διασφάλιση του πόρου, των συντάξεων και της υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο , Αλέξης , δεσμεύτηκε στον πρόεδρο και γενικό γραμματέα της ΠΟΕΣΥ να προηγηθεί ανοικτή διαβούλευση μαζί του, με τα Προεδρεία των συνδικαλιστικών φορέων, για το και το , πριν από την κατάθεση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για το .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση