Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στήριξη της ΔΚΜ στην πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας
Στήριξη της ΔΚΜ στην πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας

Στήριξη της ΔΚΜ στην πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας

Η ΔΚΜ ΜΑΓΗΣΙΑΣ στις προσεχείς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στις 20 οεμβρίου 2016, η Νάνσυ Καπούλα, νυν πρόεδρος του Τ-Τοπικού Τμήματος ς, κατέρχεται εκ νέου με την υποστήριξη της παράταξης, ως υποψήφια πρόεδρος με το συνδυασμό Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ)-Ενωτική Πρωτοβουλία στο Τοπικό Τμήμα ς.

Η ΔΚΜ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, στηρίζει την κα. Νάνσυ Καπούλα και αναφέρει: ” στάθηκε πιστή στις αρχές και ιδέες της παράταξής μας, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, βρέθηκε δίπλα σε όλους τους μηχανικούς και απέναντι σε όλους όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Παράλληλα, εκτός από τους μηχανικούς, το άνοιγμα του Τ Μαγνησίας προς την κοινωνία τον τελευταίο καιρό ήταν πρωτόγνωρο, με συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες, όπως το ασφαλιστικό. Επίσης, σε συν με άλλους επιστημονικούς φορείς, σχημάτισε ένα πρωτοπόρο αρραγές μέτωπο πανελλαδικά, το οποίο αποτελεί «συμβόλαιο» συνς μαζί τους, σε κοινωνικά και όχι μόνο ζητήματα, που προκύπτουν στην τοπική κοινωνία.

Τέλος, υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Στασινού για τη της προεδρίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με την παράταξη της ΔΚΜ.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση