Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στήριξη τεχνικών επαγγελμάτων ζητά η Ομοσπονδία  Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος
Στήριξη τεχνικών επαγγελμάτων ζητά η Ομοσπονδία  Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος

Στήριξη τεχνικών επαγγελμάτων ζητά η Ομοσπονδία  Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος

Δύο επιστολές απέστειλε η Ομοσπονδία  Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος (ΟΒΥΕ) ενόψει της κρίσης που βιώνει ο κλάδος των υδραυλικών λόγω του κορονοϊού.

Η πρώτη επιστολή προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης κρίσεων Ν. Χαρδαλιά και στον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)  Π. Αρκουμανέα έχει ως θέμα την προστασία των υδραυλικών & των καταναλωτών από τον κορωναϊό. Συγκεκριμένα αναφέρει: […] ζητούμε: να υπάρξει ειδική ρύθμιση πρόβλεψη και για τα τεχνικά επαγγέλματα τόσο για την προστασία των εργαζόμενων σε αυτά, όσο και για τους καταναλωτές, και κατ´ επέκταση για τη Δημόσια υγεία […]

Η δεύτερη επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών  Χ. Σταϊκούρα και τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων  Α. Γεωργιάδη αναφέρει: […]αιτούμαστε: η δέσμη μέτρων που ανακοινώθηκαν, όσον αφορά στην ενίσχυση των επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων, να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει τις επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους του κλάδου με στόχο την επιβίωσή τους και τη διατήρηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας […]

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας συμφωνεί και υποστηρίζει απόλυτα τις επιστολές της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος. Άλλωστε στην δύναμη της τοπικής μας Ομοσπονδίας ανήκει ο Σύνδεσμος Υδραυλικών του Νομού Μαγνησίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε τοπικό επίπεδο εκφράζονται και επιβεβαιώνονται αυτή τη στιγμή μέσω των επιστολών της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος. Από πλευράς μας κοινοποιούμε τις ως άνω επιστολές στους βουλευτές του Νομού και αρμόδιους φορείς.

Σε συνέχεια των ενημερώσεων – ανακοινώσεων επιβεβαιώνεται η άμεση δράση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας που είναι δίπλα σε κάθε Σωματείο, σε κάθε επαγγελματία και εργαζόμενο. Καθημερινά και κάθε στιγμή αποσαφηνίζονται και επιβεβαιώνονται τα προβλήματα, οι συνέπειες και η αναγκαιότητα λήψης μέτρων για τους Μικρομεσαίους. Μη διστάζετε Συνάδελφοι, βιώνουμε κρίσιμες στιγμές επιβίωσης που οι φωνές χιλιάδων επαγγελματιών γίνονται μία! Μία φωνή βροντόφωνη!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με «μπλόκο» στις εξαγωγές εμβολίων απειλεί η Ε.Ε. - https://t.co/63nlS0w68Z -

  • Διαδικτυακή εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων - https://t.co/zWFRAfIrT3 -

  • Άμεση μέριμνα για τον εμβολιασμό των ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) ζητά ο Αλ. Μεϊκόπουλος - https://t.co/XyYYSEE5Jo -

"Αλιεύοντας" την είδηση