Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας
Στην Αθήνα οι  συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι της Μαγνησίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη πανελλαδική πανσυνταξιουχική , το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το .

Οι από το Βόλο θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, από το Δημαρχείο , στις 6.30 το πρωί και μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους Συλλόγους Συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Συνταξιούχων, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ ΤΣΑ, ΟΑΕΕ ΤΑΕ, ΝΑΤ και Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΒ τόνισαν ότι δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να επανέλθουν οι τους στα προ του μνημονίων επίπεδα, ενώ ζητούν να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία εφαρμογή της μείωσης με προσωπική διαφορά, να καταργηθεί άμεσα ο νόμος Κατρούγκαλου, να δοθούν άμεσα αυξήσεις και η κατώτερη σύνταξη από τα 360 € σήμερα να αυξηθεί στα 600 €.

Ακόμη ζητούν να μη μειωθεί το αφορολόγητο, να μη γίνει περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, του Ε και των συντάξεων χηρείας, να αποδοθούν άμεσα τα , να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων, να αποδοθεί σύνταξη σε όσους έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ, με νβάση τα χρόνια που έχουν πληρώσει.

Τέλος ζητούν να αποδοθούν άμεσα και χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η κυβέρνηση παρακρατεί σε κύριες και επικουρικές , αλλά και να εφαρμοστούν άμεσα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που προβλέπουν επιστροφές σε όλους τους συνταξιούχους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση