Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας
Στην Αθήνα οι  συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην κατεβαίνουν οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη πανελλαδική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση, το ερχόμενο Σάββατο , στις 12.30 το μεσημέρι, στην , ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνταξιούχοι από το Βόλο θα αναχωρήσουν για την , από το Δημαρχείο , στις 6.30 το πρωί και μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους Συλλόγους Συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Συνταξιούχων, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ ΤΣΑ, ΟΑΕΕ ΤΑΕ, ΝΑΤ και Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο τόνισαν ότι δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να επανέλθουν οι τους στα προ του μνημονίων επίπεδα, ενώ ζητούν να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία εφαρμογή της μείωσης με προσωπική διαφορά, να καταργηθεί άμεσα ο νόμος Κατρούγκαλου, να δοθούν άμεσα και η κατώτερη σύνταξη από τα 360 € σήμερα να αυξηθεί στα 600 €.

Ακόμη ζητούν να μη μειωθεί το αφορολόγητο, να μη γίνει περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, του ΕΚΑΣ και των συντάξεων χηρείας, να αποδοθούν άμεσα τα δώρα, να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων, να αποδοθεί σύνταξη σε όσους έχουν στον ΟΑΕΕ, με νβάση τα χρόνια που έχουν πληρώσει.

Τέλος ζητούν να αποδοθούν άμεσα και χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες και επικουρικές , αλλά και να εφαρμοστούν άμεσα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που προβλέπουν επιστροφές σε όλους τους συνταξιούχους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σ. Πέτσας: «8,5 εκ. € για την αγροτική οδοποιία, 300.000 € για τις φυσικές καταστροφές και 80.000 € για την λειψυδρ… - https://t.co/cxm6MRrbgC -

  • Αποζημιώσεις για το σύνολο των καλλιεργειών #σφοδρέςβροχοπτώσεις - https://t.co/ntKkOdCKbp -

  • Κ. Παπανάτσιου: Επείγει η αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική θωράκιση του Αν. και Β. Πηλίου - https://t.co/MIv0W8tqKd… -

"Αλιεύοντας" την είδηση