Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας
Στην Αθήνα οι  συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη πανελλαδική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση, το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνταξιούχοι από το Βόλο θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, από το Δημαρχείο Βόλου, στις 6.30 το πρωί και μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους Συλλόγους Συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Συνταξιούχων, ΤΕΒΕ ΤΣΑ, ΤΑΕ, ΝΑΤ και Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ.

Σε σημερινή Τύπου στο ΕΚΒ τόνισαν ότι δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να επανέλθουν οι συντάξεις τους στα προ του μνημονίων επίπεδα, ενώ ζητούν να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία εφαρμογή της μείωσης με προσωπική διαφορά, να καταργηθεί άμεσα ο νόμος Κατρούγκαλου, να δοθούν άμεσα αυξήσεις και η κατώτερη σύνταξη από τα 360 € σήμερα να αυξηθεί στα 600 €.

Ακόμη ζητούν να μη μειωθεί το αφορολόγητο, να μη γίνει περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, του ΕΚΑΣ και των συντάξεων χηρείας, να αποδοθούν άμεσα τα δώρα, να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων, να αποδοθεί σύνταξη σε όσους έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ, με νβάση τα χρόνια που έχουν πληρώσει.

Τέλος ζητούν να αποδοθούν άμεσα και χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η κυβέρνηση παρακρατεί σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, αλλά και να εφαρμοστούν άμεσα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που προβλέπουν επιστροφές σε όλους τους συνταξιούχους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση