Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας
Στην Αθήνα οι  συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας

Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι συνταξιούχοι της ς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη πανελλαδική πανσυνταξιουχική , το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συνταξιούχοι από το Βόλο θα αναχωρήσουν για την Αθήνα, από το Βόλου, στις 6.30 το πρωί και μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους Συλλόγους Συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Συνταξιούχων, ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ ΤΣΑ, ΟΑΕΕ ΤΑΕ, ΑΤ και Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΕΤ.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΒ τόνισαν ότι δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να επανέλθουν οι συντάξεις τους στα προ του μνημονίων επίπεδα, ενώ ζητούν να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία εφαρμογή της μείωσης με προσωπική διαφορά, να καταργηθεί άμεσα ο νόμος Κατρούγκαλου, να δοθούν άμεσα αυξήσεις και η κατώτερη σύνταξη από τα 360 € σήμερα να αυξηθεί στα 600 €.

Ακόμη ζητούν να μη μειωθεί το , να μη γίνει περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, του Ε και των συντάξεων χηρείας, να αποδοθούν άμεσα τα δώρα, να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων, να αποδοθεί σύνταξη σε όσους έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ, με νβάση τα χρόνια που έχουν πληρώσει.

Τέλος ζητούν να αποδοθούν άμεσα και χωρίς , δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η παρακρατεί σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, αλλά και να εφαρμοστούν άμεσα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που προβλέπουν επιστροφές σε όλους τους συνταξιούχους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση