Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας
Στην απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας

Στην απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας

Στην της Τετάρτης 17 Μΐου  θ συμμετάσχει το ομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της   και για το λόγο αυτό  σήμερα το αόγευμα συγκάλεσε πρωτοβάθμιων σωματείων στο ΕΚΒ.

Στη συνάντηση  έγινε προγραμματισμός της πορείας που θα ακολουθηθεί μέχρι την στις 17 του μήνα σύμφωνα με τον  πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Φίλ. νσταντινίδη.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση  στα ζητήματα της απεργίας, που προτάσσει η ΑΔΕΔΥ για τον δημόσιο τομέα και αφορά τις περικοπές μισθών και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Τα ζητήματα αυτά θα μεταφερθούν στις γενικές συνελεύσεις των Σωματείων και στους χώρους δουλειάς.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ ζήτησε από τους συνδικαλιστές να κινητοποιήσουν τα μέλη των Συλλόγων τους, ενώ κλιμάκιο πρόκειται να επισκεφθεί χώρους δουλειάς, για να ξεσηκώσουν τους εργαζόμε στο δημόσιο τομέα.

Ο κ. νσταντινίδης ενημέρωσε ότι έγινε προγραμματισμός εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Βόλου, της ΑΔΕΔΥ και της ΟΕΒΕΜ και ο προγραμματισμός προχωράει με βάση τον σχεδιασμό που έγινε.

Τέλος,  εκτίμησε ότι το κλίμα είναι θετικό, ενόψει της απεργίας και εκτιμάται ότι η συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί της Τετάρτης, θα είναι μαζική.

 
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση