Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας

Την ντιπεριφερειάρχη κι Σποράδων Δωροθλέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών , για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο τους, παρουσία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Αθ. Μόρρα.

Από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν, ο προγραμματισμός εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών. Για την επιτάχυνση των διαδικασιών των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, λόγω της προηγούμενης ς εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αποφασίσθηκε, πλέον των προγραμματισμένων εξετάσεων, να πραγματοποιούνται οι εξετάσεις και μια μέρα την εβδομάδα εντός ωραρίου των υπαλλήλων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας και από κοινού συμφώνησαν στον σχεδιασμό ενός πλαισίου, προκειμένου λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του -19, να προχωρήσουν ακόμη πιο γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για την πραγματο των εξετάσεων.

Συζήτηση έγινε επίσης για την εύρεση νέου χώρου, όπου θα πραγματοποιούνται οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει αρχικά για τις προδιαγραφές του χώρου και εν συνεχεία να καταλήξουν για την ακριβή τοποθεσία.
Η Δωροθέα Κολυνδρίνη από την πλευρά της τόνισε ότι υπάρχει μια πολύ καλή συν με το Σωματείο, υπάρχει κατ'ιδίαν συζήτηση σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να επιλύονται ζητήματα προς όφελος των πολιτών και δη των οδηγών και των υποψηφίων οδηγών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση