Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθλέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας, για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο τους, παρουσία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Αθ. Μόρρα.

Από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν, ο προγραμματισμός εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών. Για την επιτάχυνση των διαδικασιών των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, λόγω της προηγούμενης αναστολής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αποφασίσθηκε, πλέον των προγραμματισμένων εξετάσεων, να πραγματοποιούνται οι και μια μέρα την εβδομάδα εντός ωραρίου των υπαλλήλων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας και από κοινού συμφώνησαν στον σχεδιασμό ενός πλαισίου, προκειμένου λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, να προχωρήσουν ακόμη πιο γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Συζήτηση έγινε επίσης για την εύρεση νέου χώρου, όπου θα πραγματοποιούνται οι των υποψηφίων οδηγών, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει αρχικά για τις προδιαγραφές του χώρου και εν συνεχεία να καταλήξουν για την ακριβή τοποθεσία.
Η Δωροθέα από την πλευρά της τόνισε ότι υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με το Σωματείο, υπάρχει κατ’ιδίαν συζήτηση σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να επιλύονται ζητήματα προς όφελος των πολιτών και δη των οδηγών και των υποψηφίων οδηγών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση