Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στην Αντιπεριφερειάρχη με αιτήματα οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων
Στην Αντιπεριφερειάρχη με αιτήματα οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων

Στην Αντιπεριφερειάρχη με αιτήματα οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων

Ψήφισμ με τ αιτήματά τους, προκειμένου να προωθηθούν στα καθ'ύλην αρμόδια Υπουργεία, επέδωσαν στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο πλαίσιο κινητοποίησης του κλάδου τους, εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων «Η ΜΑΓΗΣΙΑ».

Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε την συάστασή της στο δίκαιο των αιτημάτων τους και με το πέρας της συνάντησης, απέστειλε προς τους Υπουργούς Τουρισμού και Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Θεοχάρη και Καραμανλή αντίστοιχα, αλλά και στην πρόεδρο του κ. Γκερέκου, ζητώντας να ληφθούν πρόσθετα αυτών των επιχειρήσεων που επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά η :

«Μεγάλο οικονομικό πλήγμα έχει δεχθεί ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Εδώ και τρεις σχεδόν μήνες οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους, μιας και ο κλάδος του τουρισμού ήταν από τους πρώτους που επλήγησαν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, με το μέλλον να διαφαίνεται δυσοίωνο για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, αλλά και για τους εργαζόμενους.

Οι μήνες Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος ήταν από τους πιο παραγωγικούς μήνες στις μεταφορές τουριστών εσωτερικού και εξωτερικού, όπως και οι καλοκαιρινοί, γεγονός που καθιστά τις τους άμεσα πληττόμενες. Ήδη θεωρείται το 2020 μια χρονιά αρκετά δύσκολη για τον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων και γραφείων και ζητούμε να ληφθούν πρόσθετα των επιχειρήσεων αυτών, προκειμένου να μην αναγκαστούν οι ιδιοκτήτες τους να βάλουν λουκέτο, οδηγώντας τους εργαζομένους τους, στην ανεργία.

Αναμένοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας προκειμένου να επιβιώσουν από τις συνέπειες της πανδημίας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας διαβιβάζουμε το ψήφισμα όπως αυτό μας κατατέθηκε από αντιπροσωπεία μελών του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων Νομού Μαγνησίας».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση