Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στην Αντιπεριφερειάρχη με αιτήματα οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων
Στην Αντιπεριφερειάρχη με αιτήματα οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων

Στην Αντιπεριφερειάρχη με αιτήματα οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων

με τα αιτήματά τους, προκειμένου να προωθηθούν στα καθ’ύλην αρμόδια Υπουργεία, επέδωσαν στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο πλαίσιο κινητοποίησης του κλάδου τους, εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων «Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ».

Η κ. Κολυνδρίνη εξέφρασε την συμπαράστασή της στο δίκαιο των αιτημάτων τους και με το πέρας της συνάντησης, απέστειλε επιστολή προς τους Υπουργούς Τουρισμού και Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Θεοχάρη και Καραμανλή αντίστοιχα, αλλά και στην πρόεδρο του κ. Γκερέκου, ζητώντας να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στήριξης αυτών των επιχειρήσεων που επλήγησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Μεγάλο οικονομικό πλήγμα έχει δεχθεί ο κλάδος των τουριστικών λεωφορείων εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Εδώ και τρεις σχεδόν μήνες οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους, μιας και ο κλάδος του τουρισμού ήταν από τους πρώτους που επλήγησαν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, με το μέλλον να διαφαίνεται δυσοίωνο για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, αλλά και για τους εργαζόμενους.

Οι μήνες Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος ήταν από τους πιο παραγωγικούς μήνες στις τουριστών εσωτερικού και εξωτερικού, όπως και οι καλοκαιρινοί, γεγονός που καθιστά τις τους άμεσα πληττόμενες. Ήδη θεωρείται το 2020 μια χρονιά αρκετά δύσκολη για τον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων και γραφείων και ζητούμε να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων αυτών, προκειμένου να μην αναγκαστούν οι ιδιοκτήτες τους να βάλουν , οδηγώντας τους εργαζομένους τους, στην .

Αναμένοντας τις αποφάσεις της Πολιτείας προκειμένου να επιβιώσουν από τις συνέπειες της πανδημίας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας διαβιβάζουμε το όπως αυτό μας κατατέθηκε από αντιπροσωπεία μελών του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων Νομού Μαγνησίας».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

  • Σε τροχιά καύσωνα η χώρα #καύσωνας - https://t.co/FjrVO0SVFw -

  • Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος ξήλωσε την κάμερα στο σαλόνι #ΓλυκάΝερά - https://t.co/AZTHB5Moat -

"Αλιεύοντας" την είδηση