Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι από τη Μαγνησία για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης
Στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι από τη Μαγνησία για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης

Στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι από τη Μαγνησία για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης

Στη θα μεταβούν οι εργαζόμενοι από τη Μαγνησία, προκειμένου να διαδηλώσουν για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν που θα ξεκινήσουν στις 2.30 μ.μ., μπροστά από το του .

Οι συμμετοχής πρέπει να γίνουν στη ραμματεία του ΕΚΒ (τηλ.: 24210-24735), μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Μάλιστα τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Μαγνησίας και Επισιτισμού – Τουρισμού ν. Μαγνησίας, καθώς και η Ένωση Μαγείρων ν. Μαγνησίας απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή τονίζοντας: “Το ερχόμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται ακριβώς δυό χρόνια από την πρώτη Πρωθυπουργική «εξαγγελία ψεμάτων» στη !

Την «υλοποίηση» εκείνων των (προεκλογικών, τότε) υποσχέσεων, ο κλάδος μας, όπως και όλοι οι άλλοι κλάδοι, τη βίωσε και τη βιώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο!

Η εκτόξευση της ανεργίας στα ύψη, η κορύφωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, η συστηματική αφαίρεση βασικών Συλλογικών εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, η καταλήστευση των εισοδημάτων μας, είναι το της μνημονιακής πολιτικής που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ πειθήνια επέλεξε να υπηρετεί, υποκύπτοντας στις αξιώσεις των δανειστών.

Το Σάββατο, ο κ. ς ξανανεβαίνει στη για να μας παρουσιάσει το «Δεύτερο Κεφάλαιο» της Μνημονιακής Βίβλου του, επιχειρώντας, προφανώς, να μας πείσει ότι όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα πάρθηκαν για …το καλό μας!

Σας καλούμε να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, για να τον …ευχαριστήσουμε, όπως ακριβώς του αρμόζει!

Η δυναμική παρουσία μας πρέπει να γίνει το «ανάχωμα» που θα σταματήσει τη μνημονιακή λαίλαπα, τα κυβερνητικά ψέματα, τα ακόμη σκληρότερα εργοδοτικά σχέδια σε βάρος του κλάδου μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση