Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στη διαμαρτυρία των Ένστολων στην Αθήνα οι Λιμενικοί του Βόλου
Στη διαμαρτυρία των Ένστολων στην Αθήνα οι Λιμενικοί του Βόλου

Στη διαμαρτυρία των Ένστολων στην Αθήνα οι Λιμενικοί του Βόλου

Δυναμική ήταν η παρουσία των Λιμενικών της στην μεγάλη διαμαρτυρία των Ένστολων για το ασφαλιστικό στην Αθήνα την Παρασκευή 5/2 , ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία τους την προηγούμενη μέρα στο λιμάνι τού στην μνημειώδη για τα τοπικά χρονικά διαμαρτυρία όλων των εργασιακών κλάδων.

Ο προέδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κωνσταντίνος Κυράνης τονίζει ότι και τη φετινή χρονιά φαίνεται ότι θα αποτελέσει συνέχεια των προηγούμενων με προδιαγεγραμμένο αρνητικό πρόσημο καθώς η ασφαλιστική λαίλαπα έρχεται να αποτελειώσει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που εδώ και 5 χρόνια βιώνουν μειώσεις μισθών και την αλλοτρίωση στο ασφαλιστικό τους σύστημα, που σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως στελέχη του Λ.Σ. ( οργανικών θέσεων ,Καλλικράτης ,) έχουν οδηγήσει τους συνάδελφους του σε επίπεδα οικονομικής και εργασιακής εξαθλίωσης.

Οι δράσεις των Λιμενικών θα συνεχιστούν και όπως φαίνεται το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

limen

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση