Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ
Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ

Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ

 

 

 

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα, από τις 11.30 μέχρι το πέρας του ωραρίου , οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, με της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, που διαμαρτύρονται για τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και για σειρά προβλημάτων που, παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν έχουν επιλυθεί.

 

Οι εργαζόμενοι στους καλούν τους συναδέλφους τους σε αγωνιστική επαγρύπνηση, ενόψει της αντιασφαλιστικής μεταρρύθμισης, ενώ διαμαρτύρονται για τις συνταξιοδοτικές αποδοχές, για την περικοπή του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος, για τα των εργαζομένων προηγούμενων ετών και για το γεγονός ότι το υπουργείο επιχειρεί να υποβιβάσει μισθολογικά σε Υ.Ε. εργαζόμενους επί δεκαετίες στους Δήμους.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλο την πολιτική του εμπαιγμού και της εξαπάτησης και ζητούν άμεσα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης απέναντι τους. Διαφορετικά, οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση