Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στα πρόθυρα ανεργίας οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου
Στα πρόθυρα ανεργίας οι  καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου

Στα πρόθυρα ανεργίας οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου

Να βρεθεί λύση για να μην βρεθούν στο δρόμο, ζητούν 34 καθαρίστριες στο , των οποίων οι λήγουν 15 Απριλίου, ενώ η διοίκηση έχει ανακοινώσει ότι πλέον όσον αφορά στη , καθαριότητα και , θα γίνουν προσλήψεις μέσω .

Εργαζόμενες στην καθαριότητα του Νοσοκομείου, βρέθηκαν σήμερα στην κινητο των ελεύθερων επαγγελματιών, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Οι 34 εργαζόμενες στην καθαριότητα του Νοσοκομείου που απασχολούνται μέσω εταιρείας, δηλώνουν ότι εργάζονται στην καθαριότητα του Νοσοκομείου πάνω από 10 – 15 χρόνια. «Ζητήσαμε συνάντηση και μας είπε ο Διοικητής ότι πλέον οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω » δήλωσε η Ευτυχία Καλλίτση, μία εκ των εργαζομένων.

Όπως ανέφεραν «Στις 15 Απριλίου λήγουν οι μας. Εμείς θα κάνουμε αιτήσεις για να προσληφθούμε μέσω ΑΣΕΠ, αλλά κατά 90% θα είμαστε εκτός καθώς και στη Λάρισα, φύγανε γυναίκες που είχαν 17 και 18 χρόνια που εργάζονταν. Εμείς είμαστε πάνω από 10 – 15 χρόνια στην καθαριότητα στο Νοσοκομείο. Κάτι πρέπει να γίνει. Είμαστε τόσα χρόνια εκεί κι έρχονται να μας πετάξουν έξω».

Να σημειωθεί ότι, η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου έχει γνωστοποιήσει ότι, θα προχωρήσει σε προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα πέντε άτομα στην σίτιση (ήδη βγήκε η ), 30 άτομα στην καθαριότητα και 12 στη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση