Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Στα πρόθυρα ανεργίας οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου
Στα πρόθυρα ανεργίας οι  καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου

Στα πρόθυρα ανεργίας οι καθαρίστριες στο Νοσοκομείο Βόλου

Να βρεθεί λύση για να μην βρεθούν στο δρόμο, ζητούν 34 καθαρίστριες στο Βόλου, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν 15 Απριλίου, ενώ η έχει ανακοινώσει ότι πλέον όσον αφορά στη φύλαξη, και σίτιση, θα γίνουν προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Εργαζόμενες στην του Νοσοκομείου, βρέθηκαν σήμερα στην κινητοποίηση των ελεύθερων επαγγελματιών, που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Οι 34 εργαζόμενες στην καθαριότητα του Νοσοκομείου που απασχολούνται μέσω εταιρείας, δηλώνουν ότι εργάζονται στην καθαριότητα του Νοσοκομείου πάνω από 10 – 15 χρόνια. «Ζητήσαμε συνάντηση και μας είπε ο Διοικητής ότι πλέον οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ» δήλωσε η Ευτυχία Καλλίτση, μία εκ των εργαζομένων.

Όπως ανέφεραν «Στις 15 Απριλίου λήγουν οι συμβάσεις μας. Εμείς θα κάνουμε αιτήσεις για να προσληφθούμε μέσω ΑΣΕΠ, αλλά κατά 90% θα είμαστε εκτός καθώς και στη Λάρισα, φύγανε γυναίκες που είχαν 17 και 18 χρόνια που εργάζονταν. Εμείς είμαστε πάνω από 10 – 15 χρόνια στην καθαριότητα στο Νοσοκομείο. Κάτι πρέπει να γίνει. Είμαστε τόσα χρόνια εκεί κι έρχονται να μας πετάξουν έξω».

Να σημειωθεί ότι, η του Νοσοκομείου Βόλου έχει γνωστοποιήσει ότι, θα προχωρήσει σε προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα πέντε άτομα στην σίτιση (ήδη βγήκε η προκήρυξη), 30 άτομα στην καθαριότητα και 12 στη φύλαξη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κραυγή διαμαρτυρίας αθλητικών συλλόγων για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κολυμβητήριο Βόλου - https://t.co/32zCnybS6Z… -

  • Κ.Παπανάτσιου: Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι πιο επίκαιρος, αλλά και πιο αναγκαίος από ποτέ - https://t.co/xVzLD0WKQV… -

  • Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ για την Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος - https://t.co/TKj7ibUq2V… -

"Αλιεύοντας" την είδηση