Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σύσκεψη σωματείων στο ΕΚΒ
Σύσκεψη σωματείων στο ΕΚΒ

Σύσκεψη σωματείων στο ΕΚΒ

Σύσκεψη σωμτείων κι συλλόγων, συνδικαλιστών και επιτροπών αγώνα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ, των αγροτών, των φοιτητών, πραγματοποιούν τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου , στις 6:30 μ.μ.,στο Εργατικό Κέντρο Βόλου οι Γραμματείες ς του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης και ο Δημοκρατικός Γυναικών Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική “Παρά τα επιμέρους ζητήματα που μπορεί να συμφωνούμε ή όχι, θέλουμε να μοιραστούμε τον προβληματισμό, να ακουστούν απόψεις, να μεταφερθεί εμπειρία, να φωτιστούν καλύτερα δυνατότητες και προϋποθέσεις στην κατεύθυνση της συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα μας ώστε να αποσυρθεί ο νόμος – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό. Είναι νόμος που δεν παίρνει διορθώσεις.

Τα λαϊκά στρώματα δεν πρόκειται να παζαρέψουν πως θα τους σφάξει η κυβέρνηση. Με μπροστά τα , τους συλλόγους και τους υπόλοιπους , έχοντας παρακαταθήκη την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φλεβάρη και του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου αγροτών – εργατών στην το διήμερο 12 κ΄13 Φλεβάρη, παλεύουμε για δημόσια και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση για όλους, να πληρώσει το κεφάλαιο.

Έχουμε τη να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, ώστε οι προσπάθειες της κυβέρνησης να συναντήσουν ένα αδιαπέραστο λαϊκό τείχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δεν θα αναχαιτιστεί.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση