Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνέχιση τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ
Συνέχιση  τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ

Συνέχιση τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ

Συνέχιση των κινητοποιήσεων με καθημερινές τρίωρες στάσεις εργασίας αποφάσισε ομόφωνα σήμερα η γενική συνέλευση των εργαζομένων στην – ΣΥΡΜΑ, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει στην η για διαβούλευση μεταξύ εταιρίας και εργαζομένων.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε στο η γενική συνέλευση των εργαζόμενων, οι οποίοι, αφού ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, αποφάσισαν ομόφωνα, να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την κινητοποίησή τους, με καθημερινές τρίωρες στάσης εργασίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην . Μπουρούς.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόλυση τεσσάρων συναδέλφων τους, θέμα για το οποίο είχε γίνει τριμερής στο υπουργείο Εργασίας, χωρίς αποτέλεσμα, όπου αποφασίστηκε να οριστεί για διαβούλευση, ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

Η διαιτησία μεταξύ διεύθυνσης της εταιρίας και εργαζομένων, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας στην (αν και οι βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους) και, σύμφωνα με τον κ. Μπουρούς, ενδεχομένως, εκείνη την ημέρα, σε ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους των εργαζόμενων, να μη γίνει τρίωρη στάση εργασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση