Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συνέχιση τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ
Συνέχιση  τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ

Συνέχιση τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ

Συνέχιση των κινητοποιήσεων με κθημερινές τρίωρες στάσεις εργσίας αποφάσισε ομόφωνα σήμερα η γενική συνέλευση των εργαζομένων στην – ΣΥΡΜΑ, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει στην Αθήνα η για διαβούλευση μεταξύ εταιρίας και εργαζομένων.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε στο Εργατικό Κέντρο η γενική συνέλευση των εργαζόμενων, οι οποίοι, αφού ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, αποφάσισαν ομόφωνα, να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την κινητοποίησή τους, με καθημερινές τρίωρες στάσης εργασίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην Ν. Μπουρούς.

Οι διαμαρτύρονται για την απόλυση τεσσάρων συναδέλφων τους, θέμα για το οποίο είχε γίνει τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, χωρίς , όπου αποφασίστηκε να οριστεί για διαβούλευση, ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

Η διαιτησία μεταξύ διεύθυνσης της εταιρίας και εργαζομένων, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας στην Αθήνα (αν και οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους) και, σύμφωνα με τον κ. Μπουρούς, ενδεχομένως, εκείνη την ημέρα, σε ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους των εργαζόμενων, να μη γίνει τρίωρη .

"Αλιεύοντας" την είδηση