Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνέχιση τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ
Συνέχιση  τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ

Συνέχιση τρίωρων στάσεων εργασίας στον ΙΜΑΝΤΑ

Συνέχιση των κινητοποιήσεων με καθημερινές τρίωρες στάσεις εργασίας αποφάσισε ομόφωνα σήμερα η γενική συνέλευση των εργαζομένων στην – ΣΥΡΜΑ, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει στην η διαιτησία για διαβούλευση μεταξύ εταιρίας και εργαζομένων.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε στο η γενική συνέλευση των εργαζόμενων, οι οποίοι, αφού ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, αποφάσισαν ομόφωνα, να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την κινητοποίησή τους, με καθημερινές τρίωρες στάσης εργασίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην Ν. Μπουρούς.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόλυση τεσσάρων συναδέλφων τους, θέμα για το οποίο είχε γίνει τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, χωρίς , όπου αποφασίστηκε να οριστεί διαιτησία για διαβούλευση, ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

Η διαιτησία μεταξύ διεύθυνσης της εταιρίας και εργαζομένων, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας στην (αν και οι βρίσκονται σε από τα καθήκοντά τους) και, σύμφωνα με τον κ. Μπουρούς, ενδεχομένως, εκείνη την ημέρα, σε ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους των εργαζόμενων, να μη γίνει τρίωρη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

"Αλιεύοντας" την είδηση