Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σήμερα τα 33,1 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους επιστρεπτέας προκαταβολής και αποζημίωσης ειδικού σκοπού
Σήμερα τα 33,1 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους επιστρεπτέας προκαταβολής και αποζημίωσης ειδικού σκοπού

Σήμερα τα 33,1 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους επιστρεπτέας προκαταβολής και αποζημίωσης ειδικού σκοπού

Στην πίστωση ποσού συνολικού ύψους 33,1 εκτ. σε 2.453 πρώτους δικιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙ και σε 29.318 δικαιούχους της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα:

  • Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.453 πρώτων δικαιούχων του 2ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής συνολικού ύψους 20 εκατ. .
    Η καταβολή της ενίσχυσης στους δικαιούχους που υπέβαλαν την αίτηση χορήγησης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.
    Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι μπορούν, μέσω της ς “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport), να ενημερωθούν για το ύψος του ποσού που προεγκρίθηκε για την επιχείρησή τους και για τους ακριβείς όρους ένταξης στο χρηματοδοτικό σχήμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ένταξή τους, θα πρέπει, έως την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, να συμπληρώσουν και να οριστικοποιήσουν την αίτηση χορήγησης.
  • Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 29.318 δικαιούχων της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού συνολικού ύψους 13,1 εκατ. ευρώ.
    Οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους έως το βράδυ, αν με  τις ροές πίστωσης της κάθε ς.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση