Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συμπαράσταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη γ. γ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Μαγνησίας
Συμπαράσταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη γ. γ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α.  Μαγνησίας

Συμπαράσταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη γ. γ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Μαγνησίας

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την συμπράστσή του στη γενική γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. ομού Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη και στον πρώην εργαζόμενο Θεόδωρο Τσαλούχα, που δικάζονται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την συνδικαλιστική δράση τους κατά την απεργιακή κινητο της 26ης οεμβρίου 2012 στο πλαίσιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας ενάντια στη και τις απολύσεις της τότε κυβέρνησης (Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ.).

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 να προκηρύξει 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. του Νομού Μαγνησίας, από τις 8.00 έως τις 11.00 το πρωί, προκειμένου ΟΛΟΙ οι να παρευρεθούν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και οι στην Τοπική Αυτο δηλώνουν ότι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται. Αντίθετα, με το διαρκή αγώνα τους θα συνεχίσουν μέχρι να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζει και η σημερινή συγκυβέρνηση, με αποτέλεσμα την και εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση