Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε στάση εργασίας οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα
Σε στάση εργασίας  οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα

Σε στάση εργασίας οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου το πρωί που εκδικάζεται στο τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου η μηνυτήρια του δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη κατά της προέδρου του συλλόγου Θάλειας Στάχτου.

Όπως τονίζει ο σύλλογος εργαζομένων “η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών διώξεων υπαλλήλων, με “περιτύλιγμα” την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ξεκάθαρο στόχο την τρομοκρατία τους.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτικών υπαλλήλων και του υ τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΑΣΙΑΣ από τις 10.00 έως και 12.00 το μεσημέρι , καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 10.00 το πρωί στα Δικαστήρια Βόλου.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκεί που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.”

Στηρίζει το ΕΚΒ

Η του Ε.Κ. Βόλου εκφράζει τη συάστασή της στην κινητοποίηση των εργαζόμενων στους Ν. Μαγνησίας, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ενάντια στις ποινικές συνδικαλιστικών στελεχών του Σωματείου τους.

Το Ε.Κ. Βόλου, έχει ρητώς και κατ' επανάληψη καταδικάσει το των  διώξεων, τόσο συνδικαλιστικών στελεχών όσο και απλών εργαζόμενων, στο πλαίσιο της προσπάθειας εκφοβισμού,  φίμωσης και ποινικοποίησης της δράσης και της αντίστασής τους, ενάντια στις εκάστοτε εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση