Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε στάση εργασίας οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα
Σε στάση εργασίας  οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα

Σε στάση εργασίας οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαγνησίας την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί που εκδικάζεται στο τριμελές πλημμελειοδικείο η μηνυτήρια του δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη κατά της προέδρου του συλλόγου Θάλειας Στάχτου.

Όπως τονίζει ο σύλλογος εργαζομένων “η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών διώξεων υπαλλήλων, με “περιτύλιγμα” την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ξεκάθαρο στόχο την τρομοκρατία τους.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτικών υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας και την πρόεδρό του, προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 10.00 έως και 12.00 το μεσημέρι , καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά μας να δώσουν δυναμικό παρών στις 10.00 το πρωί στα Δικαστήρια Βόλου.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.”

Στηρίζει το ΕΚΒ

Η διοίκηση του Ε.Κ. εκφράζει τη συμπαράστασή της στην κινητοποίηση των εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ενάντια στις ποινικές διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών του Σωματείου τους.

Το Ε.Κ. Βόλου, έχει ρητώς και κατ’ επανάληψη καταδικάσει το μπαράζ των  διώξεων, τόσο συνδικαλιστικών στελεχών όσο και απλών εργαζόμενων, στο πλαίσιο της προσπάθειας εκφοβισμού,  φίμωσης και ποινικοποίησης της δράσης και της αντίστασής τους, ενάντια στις εκάστοτε εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση