Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε νέες κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ
Σε νέες κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Σε νέες κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Αποκατάσταση συντάξεων, δώρων και επιδομάτων, πλήρη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όχι τσια και φοροληστεία ζητούν, οι του ΙΚΑ στη Μαγνησία , που σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, δείχνοντας τον δρόμο για νέες κινητοποιήσεις, κόντρα στην ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης.

Στη γενική συνέλευση έγινε απολογισμός και εκτιμήσεις για τις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έγιναν μετά την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και ανάλυση της εφαρμογής του Ν. 4387 που ψηφίστηκε, ενώ εγκρίθηκε το , στο οποίο περιλαμβάνεται το Σωματείου που θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου στη Λάρισα.

«Σκοπός μας είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο να απαιτήσουμε 13η και 14η , διότι έχουμε πληρώσει εισφορές και γι' αυτά, ενώ ζητάμε των ασφαλιστικών ταμείων» είπε ο πρόεδρος των συνταξιούχων Γ. Ρούσσας που πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων και τη στιγμή που ψηφίζεται νόμος για να στηριχτούν οι βιομήχανοι, φορολογείται ο Ελληνικός λαός και εξοντώνονται οι .

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι “στις 31 Οκτώβρη ή 1 Νοέμβρη θα γίνει διαμαρτυρίας και θα επιστρέψουν επιστολές του υπουργείου Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου που έχουν σταλεί σε 250 συνταξιούχους Πανελλαδικά που έπαιρναν πάνω από 1300 € κύρια και επικουρική , ως απαράδεκτες και ψευδείς, εξηγώντας ότι ο υπουργός στις επιστολές που έστειλε αναφέρει ότι λόγω της κοινωνικής ισοτιμίας και δικαιοσύνης το υπουργείο προσπαθεί να σώσει τα ασφαλιστικά ταμεία και για το λόγο αυτό κάνει περικοπές.

syntaxiouxoi

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση