Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σε νέες κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ
Σε νέες κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Σε νέες κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Αποκατάσταση συντάξεων, δώρων και επιδομάτων, πλήρη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όχι χαράτσια και φοροληστεία ζητούν, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ στη Μαγνησία , που σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο , δείχνοντας τον δρόμο για νέες , κόντρα στην ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης.

Στη γενική συνέλευση έγινε και εκτιμήσεις για τις προηγούμενες που έγιναν μετά την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και ανάλυση της εφαρμογής του . 4387 που ψηφίστηκε, ενώ εγκρίθηκε το , στο οποίο περιλαμβάνεται το Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο Σωματείου που θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου στη Λάρισα.

«Σκοπός μας είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο να απαιτήσουμε 13η και 14η σύνταξη, διότι έχουμε πληρώσει εισφορές και γι’ αυτά, ενώ ζητάμε ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων» είπε ο πρόεδρος των συνταξιούχων . Ρούσσας που πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο ταχυτήτων και τη στιγμή που ψηφίζεται νόμος για να στηριχτούν οι βιομήχανοι, φορολογείται ο Ελληνικός λαός και εξοντώνονται οι συνταξιούχοι.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι “στις 31 Οκτώβρη ή 1 Νοέμβρη θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας και θα επιστρέψουν επιστολές του υπουργείου Εργασίας . Κατρούγκαλου που έχουν σταλεί σε 250 συνταξιούχους Πανελλαδικά που έπαιρναν πάνω από 1300 € κύρια και επικουρική σύνταξη, ως απαράδεκτες και ψευδείς, εξηγώντας ότι ο υπουργός στις επιστολές που έστειλε αναφέρει ότι λόγω της κοινωνικής ισοτιμίας και δικαιοσύνης το υπουργείο προσπαθεί να σώσει τα ασφαλιστικά ταμεία και για το λόγο αυτό κάνει περικοπές.

syntaxiouxoi

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση