Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σε νέα στάση εργασίας αύριο οι δημοσιογράφοι
Σε νέα στάση εργασίας αύριο οι δημοσιογράφοι

Σε νέα στάση εργασίας αύριο οι δημοσιογράφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, με του καλεί, τόσο τα μέλη της Ένωσης, όσο και τα μη μέλη,  να συμμετέχουν στην στάση εργασίας που προκήρυξε για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου , από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3  μ.μ. συμπαραστεκόμενο στην 48ωρη απεργία που ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΗΕΜΘ, αναφορικά με το θέμα της επικουρικής ασφάλισης.

Οι δημοσιογράφοι διεκδικούν να προστατευτούν τα ασφαλιστικά δικαιώματά τους και να διασφαλίσει αμέσως η , με νομοθετική παρέμβαση, την απρόσκοπτη λειτουργία των επικουρικών ταμείων του κλάδου, ανάμεσά τους και το Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.  

Το Δ.Σ. της , με ανακοίνωσή του από τις 2 Οκτωβρίου είχε ζητήσει να υπάρχει άμεση ενημέρωση από την πλευρά των διοργανωτών της απεργίας, προκειμένου να μπορεί να προετοιμάσει την κινητοποίηση ώστε να είναι επιτυχημένη, όπως συμβαίνει επί το πλείστων από την πλευρά της και να μην κινδυνεύει να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, εάν προσβληθεί στην . Αυτό δυστυχώς δεν συνέβη και αντ’ αυτού βρέθηκε να αποφασίζει προ τετελεσμένων γεγονότων…

Επίσης, καλούσε το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε οι κινητοποιήσεις να  μην παρουσιάζουν φαινόμενα διάσπασης του κλάδου, γεγονός που παρουσιάστηκε κατά κόρον στην συγκεκριμένη 48ωρη απεργία, αποδυναμώνοντας ουσιαστικά τα δίκαια αιτήματα των δημοσιογράφων όλης της χώρας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση