Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δίωρος αποκλεισμός αύριο της Διεύθυνσης Μεταφορών από τους εκπαιδευτές οδήγησης
Δίωρος αποκλεισμός αύριο της Διεύθυνσης Μεταφορών από τους εκπαιδευτές οδήγησης

Δίωρος αποκλεισμός αύριο της Διεύθυνσης Μεταφορών από τους εκπαιδευτές οδήγησης

 Σε δίωρο αποκλεισμό της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας , θα προχωρήσουν αύριο, από τις 10:30 έως τις 12:30, τα μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών . , διαμαρτυρόμενοι για τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι .

Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Σωματείου, ιώργος ιαννουλάκης, τα έσοδά τους είναι μηδενικά, τον τελευταίο ενάμιση μήνα, εξαιτίας της ς που έχουν ξεκινήσει οι εξεταστές, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι σταμάτησε να τους καταβάλλεται το επίδομα εξετάσεων, παρότι αυτές διενεργούνται εκτός του ωραρίου τους.

«Οι άνθρωποι έχουν δίκιο. Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ωστόσο, η επίπτωση της αποχής τους στον κλάδο μας είναι τεράστια» τόνισε ο κ. Γιαννουλάκης, προσθέτοντας ότι στην Μαγνησία, από τους 38 εκπαιδευτές που υπάρχουν, αρκετοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν το επάγγελμα. Εκτός από τους εκπαιδευτές όμως, μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν κι όσοι θέλουν να αποκτήσουν άδεια ς και αδυνατούν αυτή την στιγμή, και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο εβδομάδες, το Σωματείο Εκπαιδευτών συναντήθηκε με την συντοπίτισσα υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. , η οποία ωστόσο – όπως είπε ο κ. Γιαννουλάκης, τους δήλωσε πως δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα των εξεταστών για την επανακαταβολή του επιδόματος εξετάσεων, αν αυτό δεν εγκριθεί πρώτα από τους θεσμούς.

Δεδομένης της κατάστασης αυτής, οι εκπαιδευτές ς, σε πανελλαδικό επίπεδο, θα προχωρήσουν αύριο Τετάρτη σε κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο των οποίων, θα γίνει ο δίωρος αποκλεισμός της Διεύθυνσης Μεταφορών και στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση