Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε 24ωρη πανελλαδική  απεργία οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή
Σε 24ωρη πανελλαδική  απεργία οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή

Σε 24ωρη πανελλαδική  απεργία οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή

 

 

Η Ενωτική κίνηση Εμποροϋπαλήλλων και ιδιωτικών υπαλλήλων και Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (Ο.Ι.Υ.Ε.), με απόφαση της διοίκησής της,  στον κλάδο του Εμπορίου την 17 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στο πλαίσιο της μνημονιακής ς.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Όσο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- θα συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο της εργασίας καθώς εξακολουθεί να μην τηρεί τις ψεύτικες δεσμεύσεις της για κατάργηση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων τόσο οι εργαζόμενοι και τα σωματεία στο Εμπόριο θα επιμένουν να κινητοποιούνται, να αντιστέκονται και να απεργούν.

 

Όσο οι καταστροφικές πολιτικές του των Μνημόνιων πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, εκτοξεύουν την ανεργία, κάνουν τους εργαζόμε «λάστιχο» με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα, τόσο οι εργαζόμενοι δεν θα σκύβουν το .

Καλούμε τους εργαζόμε, τους μικρούς και μεσαίους  και τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην απεργία,δίνοντας δυνατό στην ξεπουλημένη  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους τοκογλύφους δανειστές ότι, η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ούτε αναγκαία είναι ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται.

Αντίθετα αποδεδειγμένα καταστρέφει την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πάνω απ'όλα τους εργαζόμενους είτε στέλνοντάς τους στην ανεργία είτε καταστρέφοντας κάθε δικαίωμα που τους έχει απομείνει.”

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση