Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε 24ωρη πανελλαδική  απεργία οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή
Σε 24ωρη πανελλαδική  απεργία οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή

Σε 24ωρη πανελλαδική  απεργία οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή

 

 

Η Ενωτική κίνηση Εμποροϋπλήλλων κι ιδιωτικών υπαλλήλων και έας Ιωνίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (Ο.Ι.Υ.Ε.), με της διοίκησής της,  στον κλάδο του Εμπορίου την Κυριακή 17 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στο πλαίσιο της μνημονιακής νομοθεσίας.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Όσο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ θα συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο της ς καθώς εξακολουθεί να μην τηρεί τις ψεύτικες δεσμεύσεις της για κατάργηση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων τόσο οι εργαζόμενοι και τα στο Εμπόριο θα επιμένουν να κινητοποιούνται, να αντιστέκονται και να απεργούν.

 

Όσο οι καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ των Μνημόνιων πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, εκτοξεύουν την ανεργία, κάνουν τους εργαζόμενους «λάστιχο» με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα, τόσο οι εργαζόμενοι δεν θα σκύβουν το κεφάλι.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην ,δίνοντας δυνατό μήνυμα στην ξεπουλημένη  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους τοκογλύφους δανειστές ότι, η Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων ούτε αναγκαία είναι ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται.

Αντίθετα αποδεδειγμένα καταστρέφει την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πάνω απ'όλα τους εργαζόμενους είτε στέλνοντάς τους στην ανεργία είτε καταστρέφοντας κάθε δικαίωμα που τους έχει απομείνει.”

 

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση