Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σε 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ
Σε 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Σε 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, που διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά που ετοιμάζεται να καταθέσει τον Οκτώβριο η κυβέρνηση.

Για το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.00 το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας (οδός Δημητριάδος), ενώ το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στις 10.30 το πρωί και πορεία.

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου αν και αρχικά, την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε για απεργία μεθαύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, μετά από εγκύκλιο της ΓΣΕΕ, ανέστειλε την κινητοποίηση για τις 2 Οκτωβρίου, οπότε γίνεται μετάθεση της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Άγγελου Ξηντάρη σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα… - https://t.co/Jqr1O8BiQ1 -

  • Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος: Οι ΟΤΑ θα κινηθούν για την επανέγκριση των ορίων των οικισμών… - https://t.co/yyejFjWjAC -

  • Βασίλης Καζούλης live σε Λάρισα και Βόλο - https://t.co/JtKWpEnwLW -

"Αλιεύοντας" την είδηση