Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Σαρανταοκτάωρη γενική απεργία ενάντια στον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού-φορολογικού
Σαρανταοκτάωρη  γενική απεργία ενάντια στον οδοστρωτήρα  του ασφαλιστικού-φορολογικού

Σαρανταοκτάωρη γενική απεργία ενάντια στον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού-φορολογικού

Στην 48ωρη γενική ενάντια στον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού-φορολογικού συμμετέχουν και .Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

Σε κάλεσμα προς τους πολίτες τονίζουν: ” Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την Ελληνική Κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Mετά τις αιφνιδιαστικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Μετά από αυτό, το από κοινού με την ΑΔΕΔΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ υλοποιώντας την ομόφωνη των Διοικήσεών τους, συμμετέχουν στην 48ωρη Γενική Πανεργατική Απεργία, αύριο Παρασκευή 6/5 και το Σάββατο 7/5 2016, ενώ θα κορυφώσουν τον αγώνα ενάντια σε αυτό το Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα της Κυβέρνησης με την 24ωρη Γενική Απεργία, την Κυριακή 8 Μαΐου (ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων) και την κοινή Απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, από όπου θα ξεκινήσει η και η κατάθεση στεφανιών στον τόπο θυσίας στον Βόλο (Αγ. Νικολάου – Δημητριάδος).

Συνάδελφοι, η αιφνιδιαστική αυτή κίνηση της Κυβέρνησης, να καταθέσει αυτό το Σαββατοκύριακο το Νομοσχέδιο, σε αντίθεση με όσα διέρρεε αρχικώς, έχει εξήγηση: στόχος της ήταν να «πιάσει» τους εργαζόμενους και το Συνδικαλιστικό Κίνημα στον ύπνο και να περάσει το Νομοσχέδιο όσο το δυνατόν πιο …ανώδυνα! Δυστυχώς, γι αυτήν, το σχέδιό της θα πέσει στο κενό.

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες της, αυτό το Απεργιακό διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) θα μετατραπεί σε γενικευμένη εργατική και λαϊκή κατακραυγή κατά του Νομοσχεδίου που ισοπεδώνει όχι μόνο την Κοινωνική Ασφάλιση, αλλά και αποδομεί ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, το και η ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, θα πραγματοποιήσουν, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ, με απ’ ευθείας επαφή με τους πολίτες του και με τους εργαζόμενους, τους οποίους και θα ενημερώσουν για τις επιπτώσεις του Νομοσχεδίου-εκτρώματος.

Έτσι, από την έναρξη της απεργίας, κλιμάκια θα ενημερώνουν τους συναδέλφους, για την αναγκαιότητα συμμετοχής στις Γενικές Απεργίες, διανέμοντας έντυπο Απεργιακό υλικό, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο (στις 6 μ.μ.) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, έτσι ώστε την Κυριακή 8 Μάη, Ημέρα της Πρωτομαγιάτικης 24ωρης Απεργίας μας ο μας να κορυφωθεί και η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ να «βουλιάξει»!

Με τον τρόπο αυτό, θα στείλουμε ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ενάντια στα Κυβερνητικά μέτρα και στις πολιτικές που φτωχοποιούν την Ελληνική Κοινωνία.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση