Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ψήφισμα του ΔΣ Βόλου κατά του κλεισίματος του εργοστασίου της Coca-Cola
Ψήφισμα του ΔΣ Βόλου  κατά του κλεισίματος του εργοστασίου της Coca-Cola

Ψήφισμα του ΔΣ Βόλου κατά του κλεισίματος του εργοστασίου της Coca-Cola

Ομόφων ποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Βόλου την έκδοση Ψηφίσματος κατά του κλεισίματος του εργοστασίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον στη ΒΙΠΕ Βόλου .

Χαρακτηριστικά, στο αναφέρεται: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση και απαιτεί να μη μεταφερθεί η παραγωγική διαδικασία της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι ς, που σημαίνει κλείσιμο του εργοστασίου στο Βόλο.

Η απόφαση του Ομίλου της Coca-Cola θα έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους όσο και για την τοπική κοινωνία που μαστίζεται από την .

Με την ανακοίνωσή της η εταιρεία, πριν μερικές ημέρες, να κλείσει τη βιομηχανία στο Βόλο, εκβιάζει τους εργαζόμενους προτείνοντας τους δυο επιλογές: Είτε να «βρεθούν στο δρόμο» με το τέχνασμα της οικειοθελούς απόλυσης ή να «ξεσπιτωθούν» με τις οικογένειές τους, αποδεχόμενοι να εργαστούν στο Σχηματάρι, διαταράσσοντας με βαρβαρότητα τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εκφράζει την αμέριστη συάσταση και του στους εργαζόμενους του εργοστασίου στο Βόλου, που απαιτούν να μην κλείσει η βιομηχανική μονάδα. Η συγκεκριμένη βιομηχανία έχει αποφέρει τεράστια κέρδη στον όμιλο που ανήκει, ενώ η απαράδεκτη απόφαση για μεταφορά του εργοστασίου μας βρίσκει αντίθετους.

Καλούμε την κυβέρνηση να απαιτήσει να μην μεταφερθεί η βιομηχανική μονάδα. Καλούμε τα , τους , τους εργαζόμενους της πόλης να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, να δείξουν έμπρακτα την τους.

Και αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. Δήμαρχο».
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση