Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ψήφισμα συμπαράστασης στην ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ
Ψήφισμα συμπαράστασης στην ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Ψήφισμα συμπαράστασης στην ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ

Το σύνολο των Ενώσεων Εργζομένων στον χώρο της Ενημέρωσης, εκπρόσωποι των οποίων συνντήθηκαν σήμερα, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη για το Ασφαλιστικό, καταδικάζουν ομόφωνα την απόπειρα ποινικος του συνδικαλισμού, που επιχειρείται εις βάρος της Ένωσης Συντακτών ς, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «» της Λάρισας, Γ. Μιχαλόπουλος, κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ ζητώντας να του καταβληθούν 30.000 ευρώ για ηθική αποζημίωση μετά από της Ένωσης, που στηλίτευε εργασιακές ανακατατάξεις στην επιχείρηση (απολύσεις, διαθεσιμότητες, υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας).

Ενέργειες όπως αυτή δυναμιτίζουν βασικές αρχές του κοινωνικού διαλόγου, και για τον λόγο αυτό, όλες οι Ενώσεις εργαζομένων και οι εκπρόσωποι Ταμείων του κλάδου εκφράζουν τη συάστασή τους στους συναδέλφους της Ένωσης, οι οποίοι διώκονται επειδή εκτέλεσαν το συνδικαλιστικό τους καθήκον, να υπερασπιστούν δικαιώματα εργαζομένων.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση: , ΠΟΕΠΤΥΜ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, , ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΗΠΤ-Θ, ΕΤΙΤΒΕ, , ΤΕΑΣ, ΕΤΑΣ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση