Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Εποχιακές προσλήψεις στην Π.Υ. Μαγνησίας
Εποχιακές προσλήψεις στην Π.Υ. Μαγνησίας

Εποχιακές προσλήψεις στην Π.Υ. Μαγνησίας

Τα ονόματα των ατόμων που θα ενισχύσουν τις πυροσβεστικές υπηρεσίες στη ΒΙ.ΠΕ., Αλμυρό και Σκιάθο ανακοινώθηκαν με αποφάσεις των διοικητών Π.Υ. Βόλου και ΒΙ.ΠΕ.

Με απόφαση του διοικητή Π.Υ. Βόλου Πύραρχου Χαρ. Πόζογλου, προσλαμβάνονται για το Π.Κ. Αλμυρού πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου .

Στην κατηγορία εργάτη πυρόσβεσης – διάσωσης προσλαμβάνονται δύο άτομα και στην κατηγορία οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων τρία άτομα.

Αντίστοιχα για το Π.Κ. Σκιάθου προσλαμβάνονται πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου .

Στην κατηγορία εργάτη πυρόσβεσης – διάσωσης πέντε άτομα, στην κατηγορία οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων τρία άτομα και στην κατηγορία πυροφυλάκων ένα άτομο.

Η διάρκεια απασχόληση έκαστου των ως άνω δεν μπορεί να υπερβεί τους πέντε μήνες σύμφωνα και με τις λοιπές προβλέψεις της αντίστοιχης ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού και μέχρι εξάντλησης των σχετικών πιστώσεων που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για τις αποδοχές του και τις πάσης φύσεως επιβαρύνσεις.

Τέλος με απόφαση του διοικητή της Π.Υ. ΒΙΠΕ Βόλου αντιπύραρχου Γ. Β. Βλόντζου, προσλαμβάνονται για το Αερομεταφερόμενο Πεζοπόρο Τμήμα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας με έδρα την Π.Υ. ΒΙ. ΠΕ. Βόλου πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κατηγορία Εργάτη Αερομεταφερόμενου Πεζοπόρου Τμήματος 18 άτομα και για την κατηγορία Οδηγού Αερομεταφερόμενου Πεζοπόρου Τμήματος δύο άτομα.

Η διάρκεια απασχόλησης εκάστου των ως άνω προσλαμβανομένων ανέρχεται έως τους πέντε μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης του έτους 2016, σύμφωνα και με τις λοιπές προβλέψεις της αντίστοιχης ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού και μέχρι εξάντλησης των σχετικών πιστώσεων που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών / Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος για τις αποδοχές τους και τις πάσης φύσεως επιβαρύνσεις.

Η Υπηρεσία σε όλες τις περιπτώσεις διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να αυξήσει τις διαθέσιμες πιστώσεις όπως επίσης και το χρόνο εργασίας ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες που θα επικρατούν ιδιαίτερα κατά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση