Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη προσωπικού για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών των Πλοηγικών Σταθμών
Πρόσληψη  προσωπικού για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών των Πλοηγικών Σταθμών

Πρόσληψη προσωπικού για κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών των Πλοηγικών Σταθμών

Με απόφαση του υπουργού αυτιλίας, αποφασίστηκε η 39 ατόμων, ως έκτακτο ναυτικό προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες, με σκοπό την κάλυψη εκτάκτων αναγκών πλοήγησης πλοίων στους Πλοηγικούς Σταθμούς της χώρας για την εύρυθμη λειτουργία αυτών.

ια τον πλοηγικό σταθμό Βόλου (ΣΤΥΛΙΔΑ- ΑΧΛΑΔΙ), προβλέπεται η ενός αρχιπλοηγού/πλοηγού και ενός κυβερνήτη πλοηγίδων.

Τα τυπικά προσόντα για τις θέσεις έκτακτου ναυτικού προσωπικού είναι για τον Κλάδο Αρχιπλοηγών-Πλοηγών του Πλοιάρχου, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 2 του υ 11 του ν. 3142/1955, ενώ για τους λοιπούς Κλάδους των Κυβερνητών πλοηγίδων, Μηχανοδηγών πλοηγίδων και Πρυμνοδετών είναι, κατά περίπτωση, τα οριζόμενα στις διατάξεις της παρ. 5 του υ 79 του Π.Δ. 103/2014 (Α΄170) .

Ειδικότερα, επί υποψηφίων με τα ίδια προσόντα θα προηγούνται οι άνεργοι. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΕΕ, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας θα είναι εντός του χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας και μέχρι τη λήξη της ς υποβολής των αιτήσεων.

Η πρόσληψη συνταξιούχων επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που δεν επαρκούν οι λοιποί, κατά Κλάδο, υποψήφιοι. Η του έκτακτου ναυτικού προσωπικού όλων των κλάδων αποδίδεται, κατά περίπτωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση