Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη πέντε ατόμων για τις εργασίες στα «Δόντια»
Πρόσληψη πέντε ατόμων για τις εργασίες στα «Δόντια»

Πρόσληψη πέντε ατόμων για τις εργασίες στα «Δόντια»

O πίνακας με τα ονόματα των πέντε ατόμων που θα απασχοληθούν με ς Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου) για την εκτέλεση αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο του υ «Απομάκρυνση Ανατολικού Πεσσού μαϊκού Υδραγωγείου ς στη θέση «» Δήμου και τοποθέτηση του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο» απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.
Το προσωπικό οφείλει να παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη, στην έδρα της Εφορείας και να αναλάβει υπηρεσία αυθημερόν.
Η δαπάνη που θα προκληθεί από την του  προσωπικού, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Προϋπολογισμό του
Δήμου , σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης και με την υπ΄αριθμ. 176/16 απόφαση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Βόλου.
Η αμοιβή του προσωπικού θα καθορίζεται από το ισχύον για το δημόσιο τομέα μισθολόγιο, και η του θα είναι πενθήμερη και σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της Εφορείας.
Η απασχόληση του εν λόγω προσωπικού σε εργασίες άσχετες με εκείνες για τις οποίες προσλαμβάνεται απαγορεύεται, ενώ σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στα σύμφωνα με την προκήρυξη καθήκοντά του, η Εφορεία Αρχαιοτήτων, δύναται να προβεί σε διακοπή της σύμβασής του.
Μετά την συμπλήρωση του παραπάνω χρόνου απασχόλησης, το προσωπικό αυτό απολύεται χωρίς άλλη ειδοποίηση ή αποζημίωση από την αιτία αυτή.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση