Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Οκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη και δύο πλοηγών
Οκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη και δύο πλοηγών

Οκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη και δύο πλοηγών

Έναν κυβερνήτη πλοηγίδας και δύο πλοηγούς, με σύμβαση εργασίας οκτώ μηνών, θα προσλάβει το Λιμεναρχείο Βόλου για τα λιμάνια του Βόλου και Στυλίδας – Αχλαδίου Φθιώτιδας, ενώ ο κυβερνήτης πλοηγίδας θα καλύψει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες στα λιμάνια πέριξ του Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι εν ενεργεία ναυτικοί ή συνταξιούχοι του ΝΑΤ, να είναι υγιείς, να μη συντρέχουν σε βάρος τους κωλύματα διορισμού τους, να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι, να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και να είναι γνώστες των περιοχών που θα εργαστούν. Επιπλέον για τον κυβερνήτη πλοηγίδας, απαιτείται για είναι κάτοχος πτυχίου κυβερνήτη ή ναυκλήρου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα γίνεται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (κεντρική προβλήτα λιμένα Βόλου, 1ος όροφος, γραφείο Ναυτολογίας), καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ως την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, τηλ. 24213 53819, 24213 53 830 και 24213 53 800.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση