Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Οκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη και δύο πλοηγών
Οκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη και δύο πλοηγών

Οκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη και δύο πλοηγών

Έναν κυβερνήτη πλοηγίδας και δύο πλοηγούς, με οκτώ μηνών, θα προσλάβει το Βόλου για τα λιμάνια του Βόλου και Στυλίδας – Αχλαδίου Φθιώτιδας, ενώ ο κυβερνήτης πλοηγίδας θα καλύψει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες στα λιμάνια πέριξ του Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι εν ενεργεία ή του ΝΑΤ, να είναι υγιείς, να μη συντρέχουν σε βάρος τους κωλύματα διορισμού τους, να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι, να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και να είναι γνώστες των περιοχών που θα εργαστούν. Επιπλέον για τον κυβερνήτη πλοηγίδας, απαιτείται για είναι κάτοχος πτυχίου κυβερνήτη ή ναυκλήρου.

Η των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα γίνεται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (κεντρική λιμένα Βόλου, 1ος όροφος, γραφείο Ναυτολογίας), καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ως την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, τηλ. 24213 53819, 24213 53 830 και 24213 53 800.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση