Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη δύο συμβασιούχων στους αρχαιολογικούς χώρους Σέσκλου κι Αλμυρού
Πρόσληψη δύο συμβασιούχων στους αρχαιολογικούς χώρους Σέσκλου κι Αλμυρού

Πρόσληψη δύο συμβασιούχων στους αρχαιολογικούς χώρους Σέσκλου κι Αλμυρού

Με απόφαση της Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας Ανθής Μπάτζιου, αποφασίστηκε η πρόσληψη δύο ατόμων, με Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, για χρονικό διάστημα επτά μηνών.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η πρόσληψη ενός ατόμου ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων (για τον Αρχαιολογικό Χώρο υ) από 18-05- έως 17-12- κι ενός ατόμου ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων (για το Αλμυρού) για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η του εν λόγω προσωπικού σε εργασίες άσχετες με εκείνες για τις οποίες προσλαμβάνεται απαγορεύεται, ενώ σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται στα σύμφωνα με την προκήρυξη καθήκοντά του, η ΕΦΑ ΜΑΓΗΣΙΑΣ. δύναται να προβεί σε διακοπή της σύμβασής του.

Μετά την συμπλήρωση του παραπάνω χρόνου ς, το προσωπικό αυτό απολύεται χωρίς άλλη ειδο ή από την αιτία αυτή, ενώ σε κάθε περίπτωση αποκλείεται η αναγνώριση της σύμβασης ως αορίστου χρόνου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση